Save the dates - gemensamhetsdag och årsstämma

Styrelsen har beslutat om datum för gemensamhetsdag och årsstämma. 

Läs gärna mer om detta samt om det valberedningsarbete som nu startas upp i denna nyhet. 

Vi önskar alla en härlig vårvinter i backar och/eller spår!

Hälsningar från styrelsen – Seth, Leif, Thomas, Henrik, Per, Ellen och Dobrila

Gemensamhetsdag (städ och fix)

Liksom förra året så kommer en gemensamhetsdag att arrangeras i föreningen. Datum och tid för detta är beslutat till den 15 juni kl 11-15. Styrelsen ser gärna så många som möjligt av föreningens medlemmar på plats den här dagen och tiden för att hjälpas åt med olika arbetsuppgifter för att iordningställa Lindvallen Hills inför sommarsäsongen. Arbetsuppgifter fördelas ut på plats. Vi avslutar arbetsdagen med gemensam fika. Välkomna till en produktiv och trevlig dag tillsammans!

Ingen särskild kallelse skickas ut, så notera dag och tid i kalendern redan nu. Datum och tid läggs också upp som en aktivitet i vår gemensamma Facebook-grupp vid namn ”Lindvallen Hills 365 Ski And Pool”.

Årsstämma

Styrelsen har beslutat att genomföra 2024 års årsstämma den 13 juni kl 19. Stämman genomförs digitalt och kallelse och dagordning skickas enligt ordinarie rutin. Notera gärna dag och tid i kalendern redan nu. Eventuella motioner till stämman skickas till styrelsen på e-post lindvallenhillsbrf2@gmail.com senast den 5 maj 2024.

Vi förväntar oss fler engagerade!

Valberedning

Valberedning inför årsstämma är enligt beslut på föregående årsstämma Pontus Kronberg.

Styrelse

Är du intresserad av att engagera dig som styrelseledamot? Vi ser gärna nya engagerade medlemmar i styrelsen med start i samband med årsstämman.

Vad innebär det att vara styrelseledamot?

Du får stor möjlighet att vara med och påverka de prioriterade frågorna för bostadsrättsföreningen. Du får också stor insyn i föreningens ekonomi och avtal. Du tar tillsammans med övriga ledamöter ett ansvar för att driva en hållbar bostadsrättsförening.

Vilken tid tas av mig i anspråk?

Styrelsen träffas med ca 6 veckors mellanrum digitalt, ca två timmar/möte. Däremellan ägnar varje styrelseledamot olika mycket tid åt styrelsearbete beroende på uppdrag och tid på året.

Vad får jag ut av styrelsearbete?

Det utgår en viss ersättning för styrelsearbetet, men framför allt är det ideellt arbete där största glädjen är att vi tillsammans kan dela på ansvaret över tid för att utveckla och förvalta vårt fina område.

Hur gör jag om jag vill ta ansvar och vara med i styrelsen?

Mejla intresseanmälan och lite kort information om dig själv till valberedningen, dvs Pontus Kronberg på e-post silltruten@hotmail.com Du kan också kontakta Pontus på tel 070/6789109.

Vårt gemensamma ansvar

Att vara medlem i en bostadsrättsförening innebär också att ta ansvar för helheten. Vi i nuvarande styrelse förutsätter att alla drar sitt strå till stacken och engagerar sig i stort som smått. Varje styrelseledamot väljs om två år per valperiod, och vi måste förutsätta att det inför varje ny valperiod finns nya medlemmar som ställer upp och tar sig an ett uppdrag. Föreningen måste ha en fungerande styrelse rent juridiskt, och skall bestå av medlemmar.

 

Vi önskar er alla en härlig vårvinter!

Hälsningar från styrelsen – Seth, Per, Ellen, Leif, Henrik, Thomas och Dobrila